Agenda octubre

Seguim amb l’ànim d’oferir-vos bones presentacions i activitats que esperem siguin del vostre interès.

Recordeu que els aforaments son limitats i és obligatori l’ús de mascareta

Dilluns 26 d’octubre a les 18 h

Presentació

Biblioteca Sagrada Família- J.M. Ainaud de Lasarte (C/Provença, 480 Barcelona)

Antoni Gutierrez Díaz, El Guti

L’optimisme de la voluntat

de Txema Castiella

Hi intervindrà: Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política i Regidor de Cultura de Barcelona

El Guti va ser una figura important de la política catalana i una part de la vitalitat, la intel·ligència i el tarannà unitari de la resistència al franquisme porta la seva petja. Les transformacions col·lectives van ser la seva passió entorn de quatre grans objectius: la reconquesta de la llibertat, la construcció d’un socialisme democràtic, el ple reconeixement nacional de Catalunya i el somni d’una Europa social i il·lustrada. Va posar-se al servei entusiasta d’aquestes causes, com a militant i dirigent del PSUC, el partit dels comunistes i dels antifranquistes de Catalunya.

Dijous 22 d’octubre a les 19 h

Presentació

Radical(es)/Radical(s)

Una reflexión sobre la identidad

Una reflexió sobre al identitat

de Saïd El Kadoui

L’acompanyarà Carme Fenoll

Radical(es) es el resultado de la exploración del universo psíquico del propio autor, Saïd El Kadaoui, así como la aproximación a otros escritores, amigos y pacientes, para tratar de entender la construcción que cada uno de nosotros hace de su identidad.

La identidad es un continente flexible y elástico en el que caben todas nuestras vivencias. Es un camino que se hace al andar. Una obra en permanente construcción, inacabada y en constante diálogo con las miradas que la construyen. Este libro trata en gran parte de ese espacio donde se lleva a cabo la negociación que continuamente establecemos entre nuestra necesidad de saber quiénes somos y el temor a no conseguirlo.

Una lúcida reflexión sobre la identidad.

Recordeu reservar la vostra plaça a tomiris@tomirisllibreria.com