Sant Jordi 2020

Estimades i estimats amics de La Tòmiris,

 Sant Jordi se celebrarà, però no sabem quan…
Sortir al carrer ple de persones, llibres i roses; fer-nos petons, abraçades i regalar-nos somriures. Poder robar una firma o un petó a qui admirem per la seva ploma… Això és el que fa tan especial el dia del llibre i la rosa!!!
Esperem una mica, fins a la tardor probablement, per tenir un dia realment especial, sense riscos ni pors. Per molt desesperada que sigui la situació de les llibreries, no podem permetre convertir la diada de Sant Jordi en un record trist i apagat on els raigs del sol entrin només per un balcó o una finestra. Tampoc està bé fer anar a milers de transportistes per tot el país entregant milions de llibres i roses. Fa dies que només ens comuniquem per xarxes, correus, pantalles… Esperem una mica més i fem-ho a l’estil dels humans, de tu a tu!!!
És per això que no celebrarem Sant Jordi; entregarem llibres fins al dia 20 i hi tornarem el 27 perquè entenem que són necessaris i més en un confinament com aquest.

Recordeu que podeu anar preparant lectures i regals a través de llibreriesobertes.cat i venir a recollir-los quan obrim o bé ens ho podeu demanar via correu, telèfon, WhatsApp, etc.

Evohé. Aquest era el crit de les Bacants per invocar al déu Bacus… Quan arribi el gran dia cridem ben fort un evohé !!!!