Activitat Llibreria

Estimades i estimats amics de La Tòmiris,

Us volem agrair el suport que ens esteu donant durant aquests dies.
Hem tingut molt bona rebuda a la plataforma Llibreries Obertes i estem especialment emocionats.
Hem anat preparant les vostres peticions amb una cura i afecte molt especial. Ens hem imaginat que estàveu a la llibreria, quines converses hauríem tingut…. Bé, es tracta de passar-ho de la millor manera possible, o això diuen….
És segur que encara passaran molts més dies abans de poder obrir, per això hem decidit que, fins el dia 20 i dins d’un radi d’espai més o menys adequat (és a dir, que puguem arribar caminant o en bicicleta des de la llibreria) a aquells que vulgueu llibres i tenint en compte les mesures necessàries de seguretat, us farem arribar els llibres al vostre domicili. És clar, tot això depèn de si hi ha noves mesures o no.

Recordeu que el Sant Jordi s’ha ajornat però arribarà!!!


Hi ha llibres que a través de les comandes de Llibreries Obertes ja s’han exhaurit; necessitarem uns dies per poder reposar-los. En el moment que els tinguem de nou disponibles us ho farem saber i els podrem entregar. Sembla que tot va a poc a poc….
Podeu contactar amb nosaltres a través d’aquesta adreça de correu, per telèfon al 605296410 (també WhatsApp) i a Llibreries Obertes www.llibreriesobertes.cat
Si no trobeu el llibre que busqueu ens ho dieu i us farem la cerca i  donarem resposta tan aviat com es pugui.
Crec que ja  ho havíem dit abans però…. Us trobem molt a faltar!!!!

Salut,